23.12.10

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΑΝΑ

Συνήλθε σε Γενικη Συνελευση ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου.


Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν, εκτός των θεμάτων που αφορούν τα προβλήματα των υπαλλήλων του Δημοσίου Τομέα, Ενιαίο Μισθολόγιο, μειώσεις Μισθών, Ασφαλιστικό-Επικουρικά ταμεία, υποχρεωτικές Μετατάξεις-ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ , Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΑ και ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του συλλόγου τον Ιανουάριο.
Για το θέμα του Οργανισμού της Περ. Δυτ. Ελλάδας, η Γενική Συνελευση , μετα απο Σχετικη συζήτηση ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ:

  1. Να ζητήσει απο τον Περιφερειάρχη και το Περιφερειακό Συμβούλιο, την Τροποποίηση του Οργανισμού, επειδή δεν είναι Δυνατόν να προβλέπει ΕΞΙ ,(6), Γενικές Διευθύνσεις στην Πάτρα, και καμμία Υπηρεσία κατ' ουσίαν ,στο Αγρίνιο και στις άλλες μεγάλες πόλεις του Νομού. Η τροποποίηση να γίνει αφού ληφθούν υπ' όψιν και οι απόψεις των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
  2. Στην ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Πράξη, να μην ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ κανείς ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ, ανεξάρτητα απο εργασιακή Σχέση,Να συμπεριεληφθούν ολοι οι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ και ΟΛΕΣ οι ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, οπως σήμερα Λειτουργούν.
  3. Να μην ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ , κανείς Εργαζόμενος, άν ο ίδιος δεν το Επιθυμεί.
  4. Τα παραπάνω να ΕΠΙΔΟΘΟΥΝ , το Πρωί της 3ης ΙΑΝΟΥΑΡΪΟΥ, στίς 7 και 30 , απο ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ , που θα συγκεντρωθούν στην είσοδο της Νομαρχίας, στον Αντιπεριφερειάρχη.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δ. ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Π. ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ.

1 σχόλιο:

Βαγγέλης Δούτσιος είπε...

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΔ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΙΣΧΥΟΥΝ ?? ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 03-01-2011 ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ?

ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΔ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΕΨΕΙ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ …!!!